Ini Keluhan Warga Lembang Soal e-KTP

SOK hela wae sedih ari ninggal e-KTP teh. Margi abdi sareng bojo acan gaduh da teu acan aya wae, boa teu diaku WNI kitu…hehe. Malahan mah harita teh di suhunkeun artos Rp 12.500 per orangna.

Sabulan, tilu bulan, genep bulan, sataun kitu jeung kitu, jawabna teh belum ada blanko belum ada kiriman ti Jakartana, salah kirim kalahkah ngirim ka Palembang pedah sarua aya Lembangannya.

Teu kendat-keundat abdi teh ungkad ingkid ka Ngamprah- Lembang panas kapanasan, hujan ka hujanan, nya teubih ngabelaan labuh tinu motor hasilna ngansaukur di baeudan teu acan aya blangkonanya telat cenah kabujeng seepeun blangkona. Ya ari kitu mah keun nuju proses jigana mah, ya mugia sing dilancarkeun ieu teh. Aamiin

Anda mungkin juga suka...

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *